Välkommen till min matvärld - en samling av allt som går att äta, dricka och läsa. Plus en del ställen att göra det på.
Wednesday, December 31, 2008
Gott slut
Pavlova, en fluffig och härligt seg marängtårta. Jag kommer att göra den till vår nyårsfest, bara med grädde på, resten av tillbehören får var och en lägga på sin egen portion. Lilla dottern Hedda gillar bara hallon och kolasås och Ebba tycker mest om banan och choklad. Vi vuxna kanske vill ha vinkokta fikon, får se imorgon vad som kan inspirera. Glömde skriva att fotografen till både aperitifen och pavlovan är Jurek Holzer som jag alltid jobbar med för SvD.
Jag jobbar som mat- och inredningsstylist. Skriver recept och texter. Mina jobb kan ni se i Svenska Dagbladet och Elle Interiör. Plus en och annan knäckemacka för Wasa i annonser och på film.
Kontakt:
th@glocalnet.net
No comments:
Post a Comment